Ugglapraktiken 08-642 51 62
Lisa Uggla - 070-202 03 04Kerala ayurveda 2011 del 3


7/1 Papaya, coconut.. och andra juicer

Min andra fastedag gick betydligt bättre, och nu var huvudvärken som bortblåst. Kroppen vänjer sig snabbt vid nya förhållanden, och nu var fokus på juiceutskänkningen varannan timme. En hosekeeper med en bricka prydligt uppmärkta juicer letar upp mig (vilket är ganska lätt på den lilla resorten). Idag provade yogan, en klass anpassad för alla. Skönt att kunna hänga med! Mitt normalt ganska frenetiska träningsschema kommer att bytas ut mot denna lugna och sansade utomhusaktivitet, med sjöutsikt.

Den här perioden har jag föresatt mig att det ska bli ett minimum med jobb, däremot ska jag förkovra mig i sådant som jag inte riktigt hunnit med under terminen. Bland annat fick ett 20-tal olästa magasin, typ Chef, Entreprenören, Almega, Paddling, Företagaren och Blossom åka med. Men ett par affärer kunde inte vänta till hemkomsten, och var tvugna att klaras av från hotellrummet. Det känns i sanning märkligt att prata business som vanligt när man samtidigt befinner sig i en helt annan värld. Men mellan pudermassagen och yogapasset hade jag förhoppningsvis kommit närmare ett avslut. Blir det affär medan jag är här väntar grapejuiceexcesser!

På kvällen lockade restaurangen med traditionell hindimusik och middagsbuffé. Khaled Rehman & Party hette gruppen, lustigt nog. Samma typ av uppträdande som såg jag  i Poovar, tre sorgsna män sitter på ett podium och framför traditionell musik på dito instrument, väldigt vemodigt.

Till middagen partade jag loss med en ”Vedic lemon”.

Gå vidare till del 4